PRE STAVLJANJA PARADAJZA U BEĆARAC OBAVEZNO URADITE 1 STVAR: Samo tako će biti MEKAN i SOČAN
Bećarac u tiganju, Foto: Printscreen/Youtube/ Reci Peci

predlog

PRE STAVLJANJA PARADAJZA U BEĆARAC OBAVEZNO URADITE 1 STVAR: Samo tako će biti MEKAN i SOČAN

Ovaj morate što pre da isprobate jer će vam nepca odmah zaigrati

Objavljeno:

Postoji mnogo recepata za bećarac i domaćice vole svašta da isprobavaju sa povrćem.

Ovaj morate što pre da isprobate jer će vam nepca odmah zaigrati.

Svideće vam se više nego bilo koji drugi.

Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

Sastojci

Potrebno je:

600 g paprika

300 g svežeg paradajza

300 g crnog luka

Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

1/2 dl ulja

po želji soli

Priprema

Iseckati crni luk na kockice. U dubljem tiganju zagrejati ulje, staviti crni luk i dinstati uz dodavanje vode. Iseckane paprike dodati luku. Zajedno dinstati da i paprike omekšaju.

Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

Paradajz stavite u vruću vodu, oljuštite iseckati na kockice i dodati u tiganj. Pržiti dok ispari sok.

Na kraju posoliti i dobro promešati.

(Espreso/Recepti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.