lako i ukusno
EVO KAKO SE PRAVE ŠPARGLE: Retko koja domaćica ovo zna, a RECEPT je PRELAK, NE KOŠTA ni 500 dinara
Špargle su odličan prilog za svako jelo sa mesom.
Ovaj jednostavan recept će vam u potpunosti promeniti ishranu i svakodnevni jelovnik.
Špargla je bogata amino-kiselinom asparagin, koja pomaže da se oslobodite viška tečnosti, kao i soli iz organizma. Osim toga, špargla je veoma ukusna, lako se priprema i može da se dodaje u mnoga jela. Ako je niste spremali do sada, obavezno probajte, a ovo je najjednostavniji recept. Samo je kratko propržite, pa prelijte limunovim sokom, a možete da je služite i kao uz kajganu.
Sastojci:
- 20-24 špargle
- 2 čena belog luka
- 4 kašike maslinovog ulja
- 1 limun
Priprema: Operite špargle, pa isecite krajeve. U tiganj sipajte malo maslinovog ulja, pa propržite špargle. Posolite i pobiberite, dok ne počnu da dobijaju boju (kao da su izgorele), pa onda dodajte mleveni beli luk. Dobro promešajte i posle minut sipajte sok od limuna. Promešajte i služite.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!