recept
ŠPANSKI GULAŠ se sprema 3 PUTA BRŽE OD SRPSKOG I IDEALAN JE KAD STE U ŽURBI: Poseban ŠMEK daju ova 2 TRIK sastojka
Ovo jelo pored toga što se brže kuva, dodaje sastojke u kojima ćete uživati, jer mu daju poseban šmek
Svi volimo da pojedemo nešto na kašiku, a gulaš je tradicionalno jelo koje se jede samo ako imamo vremena jer nam treba makar 3 sata da bi on bio ukusan.
Međutim postoji caka ako želite savršen ukus a brzu pripremu, u pitanju je recept za Španski gulaš. Ovo jelo pored toga što se brže kuva, dodaje sastojke u kojima ćete uživati, jer mu daju poseban šmek.
Sastojci:
- 2 crna luka
- 1,2 kg svinjskog mesa
- 1 kašika paradajz pirea
- 400 g seckanog pelata
- 1 l bujona od povrća
- 1 kašičica šećera
- 100 g kiselih krastavaca
- 2 paprike
- 1 dimljena kobasica
- mirođija
Priprema:
U dubljoj šerpi propržite sitno seckani crni luk, a kada on omekša dodajte i meso isečeno na kockice. Propržite, pa posolite i pobiberite, a onda dodajte i paradajz pire. Promšejate, pa sipajte bujon i paradajz pelat. Promešajte, smanjite vatru i poklopite, pa kuvajte nekih sat vremena. Deset minuta pred kraj kuvanja dodajte sitno seckanu papriku i kisele krastavce, promešajte i dodajte seckanu dimljenu kobasicu. U gotovo jelo dodajte seckanu mirođiju i služite. Prijatno!
RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli:
(Espreso/ Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!