PREUKUSNE SU
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U PRŽENICE: Tako će vam DORUČAK biti još UKUSNIJI (VIDEO)
Za doručak ili večeru napravite prženice kakve niste do sada.
Srpske domaćice su oduvek koristile bajat hleb da naprave ukusan doručak ili večeru, a to su prženice. Priprema je vrlo jednostavna, samo ga umočite u mleko i jaja, pa ispržite.Ako želite da poboljšate ukus ovo kultnom, a jeftinom jelu onda mleko zamenite krem sirom, a u smesu dodajte i aromatične začine.
Sastojci:
hleb
100 g krem sira
1 jaje
origano
1 kašika mleka
1 kašika seckanog peršuna
tucana paprika
Priprema:
Isecite hleb na kriške, a u posudi umutite krem sir sa jajetom. Zatim dodajte mleko, posolite, pobiberite, pospite seckanim peršunom, origanom i tucanom paprikom. Dobro umutite. Umočite svako parče hleba u smesu, pa pržite.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!