OVO JE NEIZOSTAVNO SLAVSKO PREDJELO: Svaki SRBIN ga je bar jednom SERVIRAO, pravi se DAN RANIJE
Kuglice, Foto: Recepti.com Printscreen

paŽnja

OVO JE NEIZOSTAVNO SLAVSKO PREDJELO: Svaki SRBIN ga je bar jednom SERVIRAO, pravi se DAN RANIJE

Poređajte na tacnu i stavite u frižider

Objavljeno: 08:00h

Najbolje je da ih napravite dan ranije i ostavite da odstoje u frižideru preko noći.

Sastojci:

150 g samlevenog smokija

100 g mlevenog neslanog kikirikija

100 g margarina

150 g krem sira

50 g susama

1 kašika seckanog peršuna

Priprema:

Tabanovići, Đurđevdan
foto: Rina

Pomešajte smoki i kikiriki. Sipajte istopljeni margarin i izmešajte. Dodajte krem sir i izmešajte u kompaktnu smesu. Oblikujte kuglice i uvaljajte ih u prepečeni susam, a deo u peršun. Pre toga susam stavite u suvi tiganj i na tihoj vatri malo propržite. Poređajte na tacnu i stavite u frižider.

(Espreso/tepeza.alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.