VRLO JE BITNO KADA PASULJ PREBRANAC VADITE IZ RERNE: To veoma MENJA UKUS celog jela
Pasulj, Foto: Bakina Kuhinja

ODUŠEVIĆE VAS!

VRLO JE BITNO KADA PASULJ PREBRANAC VADITE IZ RERNE: To veoma MENJA UKUS celog jela

Pasulj je jelo koje se često nalazi na našim trpezama, ali, ovo obično jelo napravite drugačije i oduševićete celu porodicu!

Objavljeno:

Pasulj svi Srbi vole da jedu, bilo da je čorbast ili prebranac. Učinite pasulj pikantnim, i poslužite ga kao prilog za slavu, gosti će vam biti zahvalni!

Sastojci:

  • 180 g slanine
  • 1 crni luka
  • 1-2 ljute papričice
  • 5-6 čenova belog luka
  • 330 g kečapa
  • 50 g smeđeg šećera
  • 2 kašike vorčester sosa
  • 2 kašike senfa
  • 2 kašike ljutog sosa
  • 1,5 kašika jabukovog sirćeta
  • 1 kašika čilija u prahu
  • 1 kašičica bibera
  • 2 konzerve pasulja
  • 200-400 ml vode
Prebrnac, Pasulj, Kuhinja
foto: Printscreen/youtube/JelajelenaPetrovic

Priprema:

Kratko propržite slaninu na malo ulja, a zatim dodajte sitno seckani luk, ljutu papričicu i mleveni beli luk. Kada omekša dodajte kečap, send, šećer, ljuti sos, sirće, čili u prahu i biber.

Promešajte, pa sipajte jednu konzervu pasulja sa tečnošću i jednu bez tečnosti. Sipajte 200 ml vode i promešajte. Ako je potrebno dodajte još 200 ml vode. Kada krene da ključa sklonite sa šporeta.

Stavite u rernu na 180°C oko 90 minuta. Kada se zgusne gotov je.

01:50

MIRKA VASILJEVIĆ PRAVILA PASULJ, SARMU I PUNJENE PAPRIKE USRED FRANCUSKE! Tradicionalna kuhinja, OVO je zlatno pravilo u kući! [unpublished]

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.