recept
NIJEDAN ĐURĐEVDAN NIJE MOGAO DA PROĐE BEZ OVE TORTE: Lakšu pripremu NISTE VIDELI, a najbolje je što se NE PEČE
Ovo je jedna od najukusnijih torti koju naše domaćice spremaju!
Dolazi nam Đurđevdan, a ovo je torta kojom ćete oduševiti sve goste!
POTREBNI SASTOJCI
kore za tortu - 3 komada, braon kore
ZA BELI FIL
- pavlaka - 250 ml
- kisela pavlaka - 200 g
- voće - 150 g
ZA BRAON KREM
- pavlaka - 250 ml
- čokolada - 250 g, crna
- keks - 5 - 6 komada, oreo
- šećerni preliv
NAČIN PRIPREME
U okrugli kalup za tortu stavite jednu koru. Prelijte je šećernim prelivom. Umutite pavlaku sa šećerom u prahu. Dodajte kiselu pavlaku i promešajte.
Sipajte jedan deo fila, pospite voćem i pokrijte drugim delom. Stavite drugi deo kore i prelijte. Umutite pavlaku i u nju dodajte rastopljenu čokoladu.
Umutite na mekan krem. Sipajte jedan deo krema. Pospite mlevenim keksom i pokrijte preostalim filom.
Stavite poslednju koru. Namažite tortu šlagom i pokrijte glazurom. Ukrasite u ovom slučaju jagnjetom, napravljenim od fondana.
(Espreso/Bonapeti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!