PROBAJTE
AVOKADO POSPITE OVOM NAMIRNICOM I GLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA: Posle ovog, radićete to stalno
Naime, ako imate avokado koji još nije potpuno zreo, možete upotrebiti brašno kako biste ubrzali proces zrenja
Avokado je nešto što je relativno novina na našem tržištu. Mnogi imaju velike dileme kako po pitanju njegove upotrebe, ali i po pitanju njegove zrelosti. Naime, retko kad “ubodemo” baš zreo avokado.
A, opet, mnogima se desi da na kraju i pojedu takav avokado, jer im se ne čeka par dana da prirodno sazri.
Ipak, postoji rešenje i za to. Naime, ako imate avokado koji još nije potpuno zreo, možete upotrebiti brašno kako biste ubrzali proces zrenja.
Stavite avokado u papirnu kesu i pospite ga brašnom te ostavite oko 24 sata. Avokado bi nakon toga trebalo da je spreman i dobar za jelo, prenosi Krstarica.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!