UKUSNIJE NE MOŽE
SJAJAN RUČAK ZA VIKEND: Teletina u SOSU od pečuraka, ovaj RECEPT će oduševiti ukućane
Drugačiji je recept nego što ste navikli
Teletina u sosu od pečuraka
Sastojci:
800 g telećih šnicli
200 g šampinjona
50 ml neutralne pavlake
2 čena belog luka
100 ml ulja
so, biber
Priprema:
Šnicle posolite, pobiberite i ostavite da odstoje 30 minuta. Beli luk sitno iseckajte i kratko propržite na ulju, dodajte pripremljeno meso i pržite ga dok ne porumeni s obe strane. Gotovo meso odložite na toplo mesto, a u isto ulje stavite šampinjone isečene na listiće i dinstajte dok ne ispari sva tečnost koju puste.
Sipajte pavlaku i pustite da proključa, posolite, pobiberite i prelijte meso.
(Espreso/Alo)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!