RECEPT ZA PRVOMAJSKE RAŽNJIĆE: Svi se utrkuju za njih, JEDU SE KAO IZ STOPA
Ražnjići, Foto: Printscreen/Youtube/Uvek Ukusno

paŽnja

RECEPT ZA PRVOMAJSKE RAŽNJIĆE: Svi se utrkuju za njih, JEDU SE KAO IZ STOPA

Posolite, pobiberite i pecite u tiganju ili na grilu. Uz ražnjiće poslužite salatu

Objavljeno:

Sastojci

batak i karabatak 1

povrće po želji (paprike, luk, tikvice, masline) po 1

maslinovo ulje1 kašika

sok od limuna1

narendana kora limuna malo

morska sopo ukusu

biberpo ukusu

miks zelene salateza prilog

Kako pripremiti

Batak i karabatak odvojte od kosti. Skinite kožicu i uklonite žilice. Iseckajte meso na sitnije parčiće i stavite u posudu. Zalijte maslinovim uljem, limunovim sokom i narendanom koricom limuna ukoliko ste sigurni da limun nije prskan. Ostavite u marinadi nekoliko sati, najbolje preko noći. Meso izvadite iz frižidera da se zagreje na sobnoj temperaturi. Za to vreme iseckajte povrće, pa nižite meso i povrće na štapić za roštilj. Posolite, pobiberite i pecite u tiganju ili na grilu. Uz ražnjiće poslužite salatu.

(Espreso/recepti.žena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.