OD SADA ĆETE SAMO OVAJ SASTOJAK STAVLJATI U PALAČINKE UMESTO ULJA: To je JEDINI TRIK da se LAKŠE PRŽE
Palačinke, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/VIKA-SIMPLE RECIPES

sjajno

OD SADA ĆETE SAMO OVAJ SASTOJAK STAVLJATI U PALAČINKE UMESTO ULJA: To je JEDINI TRIK da se LAKŠE PRŽE

Ukusne, mekane i tope se u ustima, a spremne za pola sata

Objavljeno:

Kad god nam se jede nešto slatko svima padne napamet da spreme jednostavnu i brzu poslasticu. Koja je to poslastica ako ne baš palačinke?

Ukusne, mekane i tope se u ustima, a spremne za pola sata.

Palačinke
foto: Privatna arhiva

Palačinke su omiljena poslastica i u slatkoj i u slanoj varijanti, a ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Svaka zemlja ima svoj recept kako sprema ovo fantastično jelo, a svaka domaćica ili kuvar imaju svoje trikove koji pomažu da testo bude što ukusnije i lakše za pravljenje.

Zato su iskusne domaćice otkrile kako to možete da poboljšate palačinke, pomoću sastojka koji je obavezan kao sos u raznim prazničnim i slavskim salatama.

Palačinke
foto: Printscreen/Youtube/ Cookrate - Srpski

U pitanju je majonez.

Sigurno nikada do sada niste dodavali majonez u testo za palačinke i deluje vam verovatno čudno. Ali, on ima dobar sastav sastojaka, koji pomažu da se palačinke lakše prže.

U testo za palačinke dodajte maksimalno 2 kašike majoneza u zavisnosti koju količinu pravite, uvek može manje, ali nikada više od ove količine.

On će učiniti da se palačinke ne lepe, a više ne morate da dodajte ulje ni u smesu ni da premazujete tiganj, a izuzetno su mekane, piše Stvar ukusa.

Ruske palačinke sa slaninom i pavlakom - niko im ne može odoleti:

01:00

Ruske palačinke sa slaninom i pavlakom - niko im ne može odoleti

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.