Prijatno
RECEPT ZA BRZI ELITNI DORUČAK: Glavna zvezda su JAJA, a ako OVO DODATE U NJIH postaju FANTAZIJA
Ovako ćete pojesti najzdraviji doručak na svetu na nov i interesantan način
Jaja su defintivno najbolja opcija za doručak, da li ih volite kuvana, poširana, smućkana ili na oko nije važno. Ona nam pružaju dovoljnu količinu proteina i drže nas dugo sitim.
Međutim nikada ne jedemo samo jaja, a bilo bi interesantno pojesti ih na malo drugačiji način. Jer ništa na ovom svetu ne bi trebalo da nam dosadi pogotovo kad je toliko zdravo.
Ovako pripremljen doručak će Srbi obožavati, jer je kombinacija sastojaka prosto savršena i svima omiljena. Kajgana mafini sa slaninom i lukom, pa gde ćete bolje.
Sastojci:
- 6 jaja
- 50 g parmezana
- 50 ml pavlake za kuvanje
- 100 g tvrdog sira
- mladi crni luk
- 5 kriški slanine
Priprema:
- Jaja posolite i pobiberite, pa umutite sa parmezanom i pavlakom za kuvanje. Zatim propržite slaninu, pa je sitno iseckajte, kao i mladi luk, a sir izrendajte. Kalup za mafine nauljite, pa pospite prvo sir, zatim slaninu, pa onda i mladi luk. Prelijte smesom sa jajima. Pecite u zagrejanoj rerni na 185°C oko 20 minuta.
EVO KAKO MIRKA VASILJEVIĆ PROVODI VELIKI PETAK I USKRS: Imam veliku porodicu, a doručak i ručak NIKAD NISU NA ISTOM MESTU:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!