recept
OVAKO MAKEDONCI SPREMAJU PROJU: Mnogo je UKUSNIJA od NAŠE zbog JEDNOG NEOBIČNOG SASTOJKA, poludećete za RECEPTOM
Toplu proju poslužite sa kiselim mlekom
Proja je u Srbiji jedno od omiljenih jela koje se jede za doručak i večeru, ali se nekada služi i kao prilog uz ručak.
Zapišite recept za proju na makedonski način.
Potrebno je:
150 g starog tvrdog kravljeg ili ovčijeg sira
3 jaja
1 dl kiselog mleka ili jogurta
1 dl ulja
15 kašika brašna
so po ukusu
Priprema:
Isitnite sir, dodajte umućena jaja, kisello mleko ili jogurt, ulje, brašno i prašak za pecivo.Pomešajte sve sastojke, stavite u podmazanu tepsiju i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.
Toplu proju poslužite sa kiselim mlekom.
Majke i snajke:
(Espreso/Recepti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!