PREUKUSNE
USKRS NE MOŽE DA SE ZAMISLI BEZ OVAKVIH OBLADNI: Na njima smo SVI ODRASLI, a samo BAKE znaju TAJNI RECEPT
Naše bake ih redovno spremaju za sve proslave, pa tako i za Uskrs
Na oblandama smo svi odrasli, takvoj poslastici niko nije mogao da odoli.
Naše bake ih redovno spremaju za sve proslave, pa tako i za Uskrs.
Odmah će vas vratiti u detinjstvo.
Sastojci:
1 pakovanje gotovih kora za oblandu
500 g šećera
1 vanilin šećer
125 g margarina
100 g mlevenih oraha
1 l mleka
Priprema:
Mleko stavite da da se kuva, dodajte šećer, margarin i vanilin šećer.
Pred kraj dodamjte orahe.
Kuvajte oko 2 sata na tihoj vatri dok se ne dobije gusti karamel.
Filujete svaki list oblande osim zadnje i na kraju pritisnete nečim težim da se listovi spoje.
Secite kad se ohladi.
(Espreso/Kurir Stil/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!