![SAMO OVAKO SE POHUJE RIBA: Brašno ne postoji u OVOME, pravićete je samo na ZDRAVIJI NAČIN (RECEPT)](/data/images/2021/12/14/14/1056473_untitled_ls.jpg)
biće ukusnija
SAMO OVAKO SE POHUJE RIBA: Brašno ne postoji u OVOME, pravićete je samo na ZDRAVIJI NAČIN (RECEPT)
Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija
Pohovanu ribu domaćice u toku posta redovno spremaju za ručak.
Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija.
Hrskavost kakvu do sada niste osetili.
![Bakina kuhinja, Riba, Skuša](/data/images/2022/04/21/21/1154581_skusaa_ff.jpg?ver=1680543886)
Pohovani fileti ribe se najčešće spremaju, jer su najjednostavniji. Nema čišćenja i puno muke, a dobije se savršeno ukusan obrok. Umesto klasičnog poha koji se sastoji od brašna i jaja, predlažemo vam da napravite ovaj sa majonezom i sirom. Riba će imati zlatnu koricu, a ukus će biti još bolji nego sa običnim pohom.
Sastojci:
4 jajeta
![Riba](/data/images/2022/01/05/09/1073003_untitled_ff.jpg?ver=1680543898)
4 kašike majoneza
200 g tvrdog sira
1 kg fileta ribe (po izboru)
Priprema: Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijatno!
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!