UKUSNO
PASULJ SA SVEŽOM PAPRIKOM: Spremite tradicionalni srpski ručak na DRUGAČIJI NAČIN, ukućani će da odlepe (RECEPT)
Ovakav pasulj još niste probali
Sastojci
1 kg pasulja
500 g roga - crvenih svežih paprika
mlevena začinska paprika
3 glavice crnog luka
ulje
so
Priprema
Pasulj (1 kg) staviti da se kuva i nasuti malo ulja
Posoliti i krčkati bez mešanja da se da se pasulj ne bi raspao
Dok se to kuva cele paprike (500 g) ispeći, pa odstraniti kožicu i semenke
U tiganj nasuti ulje i iseckani luk (3 glavice) pa lagano pržiti
Kada se uprži dodati malo mlevene paprike - to je gotova zaprška
Kada je i pasulj skuvan sipati u tiganj red pasulja, pa zapršku i red paprika, pa tako sve dok se ne potroši
Na kraju, malo zapeći u rerni
(Espreso/Zalogaj.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!