NAPRAVITE PRAŠAK ZA PECIVO BEZ GLUTENA: Odličan za sva SLANA I SLATKA TESTA, a sprema se za PET MINUTA
Prašak za pecivo, Foto: Printscreen/Youtube/Green Life

recept

NAPRAVITE PRAŠAK ZA PECIVO BEZ GLUTENA: Odličan za sva SLANA I SLATKA TESTA, a sprema se za PET MINUTA

Uvek pri ruci imajte prašak za pecivo bez glutena ako poželite da umesite pecivo

Objavljeno:

Bezglutenska ishrana prija digestivnom sistemu i poboljšava njegovo zdravlje, a preporučuje se svima koji imaju celijakiju ili intoleranciju na gluten. Hrana koja ne sadrži gluten je postala popularna u celom svetu, pa je konzumiraju i osobe koje nemaju intoleranciju.

Danas postoji dosta recepeta koje možete da pripremite, a kolači su definitivno najomiljenija kategorija. Za pripremu domaćih bezglutenskih kolača trebaće vam i prašak za pecivo, a u nastavku teksta pročitajte kako da napravite domaći.

Testo
foto: Printscreen Youtube/Bokina kuhinja

Sastojci:

12 ravnih kašičica kukuruznog, pirinčanog ili heljdinog brašna

5 kašičica sode bikarbone

3 kašičice limunske kiseline

Prirpema:

Pomešajte brašno, limunsku kiselinu i sodu bikarbonu u tegli i prašak za pecivo je spreman. Dobro zatvorite teglu i čuvajte u špajzu ili elementu.

Trik za zagoreo ručak:

01:26

SPAS U ZADNJI ČAS! Trik master šefa kako da POPRAVITE ZAGOREO RUČAK!

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.