DOMAĆICE, ZBOG OVE GREŠKE VAM SE RIBA RASPADA KAD JE POHUJETE: Vrlo je VAŽNO kada dodajete OVAJ ZAČIN
Pohovanje ribe, Foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

pažnja

DOMAĆICE, ZBOG OVE GREŠKE VAM SE RIBA RASPADA KAD JE POHUJETE: Vrlo je VAŽNO kada dodajete OVAJ ZAČIN

Iznenađujući trik pomoću kojeg ćete pripremiti najukusniju pohovanu ribu, bez straha da će se poh raspasti

Objavljeno:

Riba se često jede tokom posta, a možemo je naći i na slavskim trpezama. Pržena riba koja se uvalja u brašno ili prezle je najčešće pripremana, ali dešava se da umesto jela sa prelepom koricom dobijete poh koji se raspada.

Domaćice često ne znaju u čemu je greška, a vrlo je jednostavno. Solite u pogrešno vreme.

Oslić
foto: Printscreen/youtube/Mikina Kuhinja

Možda vam deluje kako to objašnjenje i nema nekog smisla, ali trik pravilnog prženja se krije upravo u tome.Ako posolite u pravo vreme, riba će biti ispohovana kako treba, a ukus će biti fantastičan.

Kada treba da posolite ribu?

Poslolite ribu pre termičke obrade i to 10-15 minuta ranije. Takođe, so možete da dodate i u prezle ili brašno. Ovo je bitno da uradite jer će se tako poh bolje uhvatiti i neće doći do raspadanja prilikom prženja.w

Trik masteršefa kako da spasite zagoreli ručak:

01:26

SPAS U ZADNJI ČAS! Trik master šefa kako da POPRAVITE ZAGOREO RUČAK!

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.