PREUKUSNA
CAKU ZA NIŠKU SARMU SVI MORATE DA ZNATE: Domaćice OBAVEZNO stavljaju 1 VRSTA mesa, samo to DAJE ŠMEK
Domaćice imaju svoj recept koji će vas naterati da je isprobate što pre
Niška sarma obara sa nogu koliko je ukusna.
Domaćice imaju svoj recept koji će vas naterati da je isprobate što pre.
Caku u pripremi morate da zapamtite.
Sastojci
Potrebno je:
450 g mešanog mlevenog mesa
nekoliko komada carskog mesa
4 glavice crnog luka
nekoliko listova kupusa
suvi biljni začin
biber
Priprema
Upržiti crni luk na ulju. Dodati mleveno meso, narendanu šargarepu i pržiti zajedno. Začiniti suvim biljnim začinom i biberom.
Listove kupusa puniti prethodno pripremljenom smesom.
Pripremljene sarme poređati u šerpu.
Između sarme staviti po komad carskog mesa.
Malo prokuvati na ringli, a zatim zapeći. Kada su sarme gotove poslužiti ih tople.
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!