sve prave domaćice znaju
ISPOŠTUJTE OVO VAŽNO PRAVILO: Riba vam se posle ovoga nikada neće raspadati dok je pržite, caka je u jednoj stvari
Možda vam deluje kako to objašnjenje i nema nekog smisla, ali trik pravilnog prženja se krije upravo u tome
Riba se često jede tokom posta, a možemo je naći i na slavskim trpezama. Pržena riba koja se uvalja u brašno ili prezle je najčešće pripremana, ali dešava se da umesto jela sa prelepom koricom dobijete poh koji se raspada. Domaćice često ne znaju u čemu je greška, a vrlo je jednostavno. Solite u pogrešno vreme.
Možda vam deluje kako to objašnjenje i nema nekog smisla, ali trik pravilnog prženja se krije upravo u tome. Ako posolite u pravo vreme, riba će biti ispohovana kako treba, a ukus će biti fantastičan.
Kada treba da posolite ribu?
Poslolite tibu pre termičke obrade i to 10-15 minuta ranije. Takođe, so možete da dodate i u prezle ili brašno. Ovo je bitno da uradite jer će se tako poh bolje uhvatiti i neće doći do raspadanja prilikom prženja.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!