topi se
OVAKO SE U NIŠU SPREMA PROJA: Domaćice sa JUGA Srbije otkrile TAJNU RECEPTA
Biće mekana i drugi dan ako u nju dodate jednu namirnicu
Napravite nišku proju kakvu do sada niste imali prilike da probate.
Biće mekana i drugi dan ako u nju dodate jednu namirnicu.
Potrbano je:
300 gr kopriva
500 gr kukuruznog brašna
300 gr mladog sira
3 jajeta
100 gr ulja
1 prašak za pecivo
so po potrebi
Priprema:
Brašno prosejati i dodati obarene i iseckane koprive, izgnječen sir, jaja, prašak za pecivo, ulje.
Sve dobro izmešati, uz dodavanje mineralne vode po potrebi /da proja bude malo ređa.
U podmazan i pobrašnjen pleh izliti proju i peći u zagrejanoj rerni oko 30 minuta, dok ne požuti.
Služiti toplo ili hladno, uz kiselo mleko.
Prijatno!
(Espreso/JužnaSrbija.info)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!