MORATE PROBATI
OVO JE NAJBOLJI TRIK ZA SPREMANJE PASULJA PREBRANCA: Samo na OVAJ NAČIN ćete ga jesti i kad NE POSTITE
Svi ga vole i rado ga spremaju. Uvek se pojede, a jednostavan je za pripremu. Evo specijalnog recepta za njegovu pripremu!
Sinonim za domaću kuhinju je pasulj. Prebranac, šareni, beli, čorbasti, na kji god način da se sprema uvek će biti pojeden do poslednjeg zrna.
Zimi se češće jede, a za vreme posta je skoro svakondevnica. Saznajte fenomenalan trik za pripremu ovog jela koji će vas oduševiti!
A, koliko je ukusan kada ga spremite na ovaj način, sigurni smo da ćete ga ovako pripremati i kada nije post.
Potrebno:
- 400 gr pasulja
- 2 glavice crnog luka
- 1 glavica belog luka
- 1 veća šargarepa
- 1 peršun koren i list
- biber u zrnu
- lovorov list 1
- zelena paprika 1
- kašika brašna 1
- mala kašičica tucane paprike začin
- biber mleveni ulje, so
- Za zapršku:
- 2 glavice crnog luka
- Mleveni paradajz
- Mlevena paprika
Priprema:
1. Pasulj očistiti, dobro oprati i naliti vodom.
2. Dodati seckani crni luk, seckanu šargarepu, iseckan koren peršuna, biber u zrnu, lovorov list, zelenu papriku. Kuvati oko sat vremena na srednjoj temperaturi.
U drugoj posudi, upržite 1-2 sitno seckane glavice luka dok ne omekša, dodajte mleveni paradajz i mlevenu papriku. Kada voda ispari, dodajte malo brašna rastvorenog u vodi, a nakon toga oceđeni skuvani pasulj. Kuvajte jelo dok se ne zgusne.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!