MAFINI OD MLEVENOG MESA I POVRĆA, RECEPT ZA SVAČIJI DŽEP: Samo pomešajte sastojke i ispecite, NIŠTA LAKŠE
Mafini, Foto: PRINTSCREEN/YT/HAEUM COOKING

UKUSNO

MAFINI OD MLEVENOG MESA I POVRĆA, RECEPT ZA SVAČIJI DŽEP: Samo pomešajte sastojke i ispecite, NIŠTA LAKŠE

Mafini od mlevenog mesa će vas oduševiti na prvi zalogaj.

Objavljeno:

Mafini se prave u celom svetu, a svaka zemlja ima svoj tajni recept. Ukusni su i slani i slatki, a danas postoji toliko načina na koje možete da ih napravite.Uglavnom se koristi testo ili jaja, a mi vam predlažemo da probate i ove neobične od mlevenog mesa.

Dodajte mu ostale sastojke i sjedinite smesu, a onda sipajte u kalup za mafine i ispecite.Dobićete ukusno i zanimljivo predjelo za neke svečane prilike, ali i super večeru.

Sastojci:

500 g mlevenog svinjskog mesa

3 belanceta

250 g ovsenih pahuljica

1 crni luk

2 štapa celera

2 čena belog luka

1 kašičica slatke paprike

1/2 kašičice mlevenog kima

1/2 kašičice mlevenog timijana

Priprema: U posudu sipajte mleveno meso, pa dodajte belanca, ovsene pahuljice, seckani crni luk, seckani celer, mleveni beli luk, slatku papriku, so, biber, mleveni kim i mleveni timijan. Lepo sjedinite, pa sipajte u kalup za mafine koji ste prethodno malo nauljili. Malo poravnajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 30-35 minuta.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.