ako niste znali
OVO JE BILO OMILJENO PIĆE DRAGANA NIKOLIĆA: Tražio je od kelnerice Branke da ga DONOSI, SAMO TO JE PIO
Svi pristuni u lokalu su očekivali da će legendarni glumac u tom trenutku svima poručiti piće. Međutim, Gaga je imao druačiju nameru
Dragan Nikolić znao je da uđe u krcat bife Ateljea 212, mahne rukom kelnerici Branki da mu spremi omiljeno piće.
„Ej, Branka, daj meni viski, a ove pitaj…“, zastao je Nikolić.
Svi pristuni u lokalu su očekivali da će legendarni glumac u tom trenutku svima poručiti piće. Međutim, Gaga je imao druačiju nameru.
„A njih pitaj šta će ovde u radno vreme”, rekao je Nikolić.
Juče smo pisali i o jelu koje je najviše voleo da jede.
Sastojci:
Krompir
Kajmak
Slaninica
So
Priprema:
Nekoliko krompira (po želji) dobro operite i bez guljenja kore ga isecite na pola po dužini.
Poslažite krompir tako da je zaobljeni deo na dnu pleha.
Dobro posolite i pecite 10 minuta u rerni.
Nakon toga stavite slaninicu na polovine krompira i malo kajmaka, tek da pusti sok.
Nastavite sa pečenjem. Onda kada korica požuti slobodno ga izvadite iz rerne.
Kada poslužite krompir dodajte malo kajmaka da ulepšate ukus koji je slaninica ispustila.
I, naravno, ne zaboravite pivo!
(Espreso/Nedeljnik.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!