trik
TESTO ĆE BITI SAVRŠENO AKO STAVITE OVAJ TAJNI SASTOJAK: Svaka domaćica je oduševljena, MORATE PROBATI
Najveća tajna svake iskusne domaćice jeste da one u svako testo stavljaju po samo jednu supenu kašiku jabukovog sirćeta
U nastavku vam donosimo trikovi koji će vaše testo učiniti savršenim.
Sigurni smo da za mnoge od njih niste čuli.
1. Pre nego uopšte počnete sa pravljenjem testa, obavezno iz frižidera izvadite jaja i puter, te ih neko vreme držite na sobnoj temperaturi u kuhinji. Hladni sastojci mogu da naruše teksturu vašeg testa, pa da se kasnije razočarate dok budete gledali kako se razvija.
2. Nikad dok pravite testo nemojte preterivati sa količinom kvasca ili praška za pecivo, tako vrlo lako možete postići kontraefekat od željenog.
3. Testo u koje ste dodali kvasac uvek stavljajte samo u zagrejanu rernu, jer to baš utiče na kvalitet testa kasnije.
Na kraju, najveća tajna svake iskusne domaćice jeste da one u svako testo stavljaju po samo jednu supenu kašiku jabukovog sirćeta.
(Espreso/Novi.ba)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!