NEMA NIŠTA BOLJE
SVI TREBA DA ZNAJU OVAJ TRIK ZA PRŽENJE RIBE U RERNI: Premažite je sa 1 SASTOJKOM i biće HRSKAVA
Biće hrskava ako joj budete dali jedan aromatičan sastojak
Spremite ribu iz rerne za Svetog Jovana.
Biće hrskava ako joj budete dali jedan aromatičan sastojak.
Recept će se svima svideti.
Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta.
Sastojci:
2 fileta ribe po želji
1 kašičica senfa u prahu
1 kašičica mlevene slatke paprike
1/2 kašičice tucane paprike
so, biber
krekeri
Priprema:
Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!