Gibanica, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković
NJAMI
POSNA GIBANICA KOJA SE TOPI U USTIMA: Dodajte u nju KROMPIR, ukus je BOLI GLAVA (RECEPT)
Sjajnog je ukusa, niko joj ne odoleva
Objavljeno:
Sastojci
kore za pitu 500 gr
ulje 2 dl
crni luk 2 glavice
krompir 1 kg
so 1 kašika
biber pola kašičice
voda 200 ml
Kako pripremiti
na malo ulja prodinstati sitno seckan crni luk, pa dodati kromir isecen na sitne kockice, posoliti i pobiberiti i prziti 10ak minuta. koru po koru poprskajte uljem pa staviti fil i urolati u rolat i redjati u pleh. tako sve kore. peci u zagrejanoj rerni oko pola sata. pecenu gibanicu poprskajte mesavinom vode i ulja i ostaviti da upije 10 min i da se prohladi. prijatno
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!