EVO KAKO DA VAM SE RIBA NE PREPEČE, A BUDE HRSKAVA: Slavna kuvarica otkrila GENIJALNU CAKU
Riba, Foto: Printscreen/youtube/Mikina Kuhinja

odlično

EVO KAKO DA VAM SE RIBA NE PREPEČE, A BUDE HRSKAVA: Slavna kuvarica otkrila GENIJALNU CAKU

Riba je gotova kada se isprži i druga strana

Objavljeno:

Većina obožava da jede ribu ipostoje neke "cake" koje će pomoći da uvek bude savršenog ukusa i da kožica bude hrskava.

U nastavku teksta pročitajte šta je profesionalna kuvarica Kejt MekKju otkrila.

Riba nije tako ukusna ako kožica nije hrskava i ako vam se zalepi za tiganj, a postoji jednostavna trik koji će onemogućiti da se to desi. Filete dobro začinite (može po želji), a zatim ih stavite u tiganj koji ste malo nauljili.

Potrebno je da stranu gde je kora prvo ispečete, a bitna je stvar da ribu ne okrećete više od jednom.

Kada je stavite u tiganj sačekajte da se donja strana isprži, pa nekom tankom lopaticom okrenite na drugu stranu. Kada je dobro ispržena neće se lepiti.

Riba je gotova kada se isprži i druga strana.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.