ZA DORUČAK
OVAKVE PUNJENE PRŽENICE MORATE DA PROBATE: Pravi GURMANI neće moći da im ODOLE, recept KIDA
Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana
Punjene prženice su toliko ukusne, a spremaju se očas posla.
Ko ne voli prženice? Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana.
Hrskave spolja, a mekane i siraste unutra, pravi su izbor za doručak ili večeru.
Potrebno je
8 parčića starog hleba, 100 g rendane šunke, 100 g rendanog kačkavalja, 3 jaja, 3 kašike mleka, malo soli, ulje za prženje
Priprema:
Na jedno parče hleba stavite sir i šunku, pa hleb s obe strane dobro umočite u mešavinu jaja i mleka. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prženice pržite na ulju, po par minuta sa svake strane.,
(Espreso/Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!