PRE STAVLJANJA SVINJSKIH REBARA U KISELI KUPUS OBAVEZNO MORATE DA URADITE 1 STVAR: Samo tako će meso BITI MEKANO
Kuvani kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

SAVET

PRE STAVLJANJA SVINJSKIH REBARA U KISELI KUPUS OBAVEZNO MORATE DA URADITE 1 STVAR: Samo tako će meso BITI MEKANO

Stavite pleh u ugrejanu rernu i pecite na 250 stepeni oko 2 sata

Objavljeno:

Napravite svinjska rebra sa kiselim kupusom i slaninicom iz rerne.

POTREBNI SASTOJCI

svinjska rebra - 800 g

slanina - 150 g

Kiseli kupus
foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

kiseli kupus - 1 velika glavica

paradajz - 2 - 3 supene kašike iz konzerve

aleva paprika - 1 supena kašika

univerzalni začin - 1 supena kašika, od povrća

sok od kiselog kupusa - 1 šolja

Kiseli kupus
foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

voda - 1 šolja

Operite svinjska rebra i isecite na porcije. Isecite slaninu mnogo sitno.

Naseckajte sitno kupus i stavite pola na dno dubokog pleha.

Odozgo poređajte rebra i pospite komadićima slanine. Preko njih pospite preostali deo kiselog kupusa, tako da prekrije rebarca.

Kiseli kupus
foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

Pospite alevom paprikom, začinom od povrća i paradajzom iz konzerve.

Odozgo prelijte sokom od kiselog kupusa i vodom, tako da se prekrije kupus.

Stavite pleh u ugrejanu rernu i pecite na 250 stepeni oko 2 sata.

(Espreso/Bonaepti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.