PREUKUSNO
STARINSKE POSNE OBLANDE, TOPE SE U USTIMA: Slavska trpeza je NIŠTA BEZ NJIH, samo će vam uz OVAJ RECEPT USPETI
Kolač koji traži dobru priču i još bolje društvo
Sećate se onih kolača koje ste uvek mogli naći kod bake. Kada ste mali jedete ih jer je to jedini slatkiš u kući, a kada porastete pravite ih jer vas podsećaju na srećne dane, na detinjstvo.
E takav je i ovaj kolač.
Posne oblande mogu da se prave i tokom mrsnih dana jer se idealno slažu uz kaficu i dobru priču sa mamom, bakom, sestrom, drugaricom...
Potrebno je: 200ml vode, 250g margarina, 250 g mlevenog posnog keksa, 200 g mlevenih oraha, 100g crne čokolade.
Priprema: Rastopite margarin i čokoladu pa umešajte i keks i mlevene orahe. Gustoću smese regulišite sa mlakom vodom. Kada dobro izmešate sve sastojke premažite kore oblandi.
(Espreso/Stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!