RUSI IMAJU SVOJ NAČIN ZA KISELJENJE KUPUSA: Ne kvari im se zbog 1 POVRĆA, recept ćete ODMAH ZAPISATI
Kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

za zimu

RUSI IMAJU SVOJ NAČIN ZA KISELJENJE KUPUSA: Ne kvari im se zbog 1 POVRĆA, recept ćete ODMAH ZAPISATI

Skroz se razlikuje od našeg

Objavljeno:

Rusi imaju svoju metodu za kiseljenje kupusa.

Skroz se razlikuje od našeg.

Recept će vas raspametiti.

1 / 5 Foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

Kupus - 1 kilogram

Šargarepa - jedna

Rotkvica - jedna

So - 1-1,5 kašika

Kiseli kupus
foto: Printsceen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Šećer - 1 kašika

Senf - po ukusu

Semenke kumina - po ukusu

Pripremite sve sastojke. Kupus sitno naseckajte. Šargarepu narenadajte na krupno. Pomešajte šargarepu i kupus. Dodajte so, šećer, usitnjene semenke kumina i senf.

Kiseli kupus
foto: Printcsreen

Rasporedite rukama. Ogulite rotkvicu i izrendajte na krupno i dodajte ostatku povrća. Prebacite u čistu, sterilizovanu teglu. Dobro promešajte. Izgnječite tako da kupus bude potpuno prekriven sokom. Ostaviti 5-7 dana na sobnoj temperaturi. Povremeno promešajte drvenom varjačom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.