savet
ZBOG 1 GREŠKE VAM KISELI KUPUS PROPADA: Da se ne bi UKISELIO 1 STVAR morate da PONAVLJATE SVAKI DAN
Kiseli kupus vole svi jer se od njega spremaju sva omiljena jela, kao što su sarme, podvarak, salata
Pročitajte koje su najčešće greške kada kiselite kupus.
Morate da vodite računa o jednoj stvari.
Od sada ćete voditi računa.
Kiseli kupus vole svi jer se od njega spremaju sva omiljena jela, kao što su sarme, podvarak, salata…
Postoji jednostavan način da ukiselite kupus ako baš želite domaći, a u nastavku teksta pročitajte na šta treba da obratite pažnju kada ga kiselite normalno.
Problem može biti u kupusu. Možda je sorta previše kisela. Кuvari preporučuju korišćenje glava jesenje žetve.
Dodajte nekoliko neutralizatora kiseline. Alkalne namirnice (šargarepa, celer, paradajz, krastavac, cvekla, jabuke) balansiraju ukus Da kiseli kupus ne bi ukiselio, dok ga pripremate potrebno je redovno da pretačete.
A mogu se dodati i 2 kašike šećera po litru.
So koristite kako je napisano, nemojte da preterujete.
Obično se po kilogramu kupusa uzima 50-65 g soli.
(Espreso/kuharskecarolije.info)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!