BRZO SE PRIPREMA
RECEPT ZA PARADAJZ ČORBU: Zbog jednog trika ukusnija je od svih koje ste probali
Pročitajte recept za čorbu od pečenog paradajza
Paradajz čorba je toliko ukusna da ćete poželeti da je pravite svaki dan.
Recept koji vam donosimo je jednostava, što ovo jelo čini još privlačnijim, pogotovo za domaćice.
Sastojci:
Priprema:
Paradajz isecite na krupne komade, poređajte u pleh, prelijte maslinovim uljem i dobro začinite solju i biberom. Zapecite u rerni zagrejanoj na 200 oko 12 minuta.
Za to vreme, u šerpi propržite seckani celec, crni i beli luk. Kocku rastvorite u 700ml tople vode, pa zalijte povrće. Ubacite pečeni paradajz, začinite obilno majčinom dušicom i tucanom paprikom, pa pustite da provri. Potom usitnite u blenderu do željene gustine i poslužite sa kiselom pavlakom.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!