jednostavno
OVAKO SE NEKADA KISELIO KUPUS: Nema PRETAKANJA, a naši STARI su ga STAVLJALI u OVO kako se ne BI POKVARIO (RECEPT)
Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite
Kiseli kupus je sastavni deo svake zimnice.
Postoji mnogo načina da se pripremi, svaka domaćica ima svoj recept.
Ukoliko ste se uželeli kiselog kupusa evo jednog recepta kako da na brz način pripremite ovu divnu salatu koju svi obožavaju.
Prava domaćinska zimnica ne može da se zamisli bez kiselog kupusa. Od njega možete da pravite sarme, podvarak..., ali je proces kiseljenja dugotrajan, a domaćice imaju sve manje i manje vremena, a većina njih nema ni uslova za to.
Ako želite da ubrzate taj proces Stvar ukusa vam nudi rešenje. Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.
Sastojci:
- glavica kupusa
- sirće
- 1 kašika soli
Priprema:
Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!