EVO KAKO ITALIJANI SPREMAJU KAJGANU: Totalno je DRUGAČIJA OD NAŠE, a recept će vas RASPAMETITI
Kajgana, Foto: Profimedia

njami

EVO KAKO ITALIJANI SPREMAJU KAJGANU: Totalno je DRUGAČIJA OD NAŠE, a recept će vas RASPAMETITI

Pre­li­ti ja­je­tom i isec­ka­nim cr­nim lu­kom, po­su­ti si­rom, po­klo­pi­ti i din­sta­ti dok se sir ne is­to­pi

Objavljeno: 18:26h

Kajgana na skroz drugačiji način.

Sastojci:

- jed­no umućeno ja­je

- kašika si­ra

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

- je­dan krom­pir

- mla­d cr­ni luk, isec­kan

- kašičica ma­sli­no­vog ul­ja

- ma­lo so­li

Kajgana
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

Priprema

U ti­gan­ju za­gre­ja­ti ma­sli­no­vo ul­je. Krom­pir iseći na tan­ke ko­lu­tiće, sta­vi­ti u ti­ganj i pržiti dok ne po­ru­me­ni (oko 20 mi­nu­ta).

Pre­li­ti ja­je­tom i isec­ka­nim cr­nim lu­kom, po­su­ti si­rom, po­klo­pi­ti i din­sta­ti dok se sir ne is­to­pi.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.