MESO ĆE VAM POSLE OVAKVOG POHOVANJA BITI PRESOČNO: Jednostavnije ne može, uvaljajte ga U OVO
Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

PREUKUSNO

MESO ĆE VAM POSLE OVAKVOG POHOVANJA BITI PRESOČNO: Jednostavnije ne može, uvaljajte ga U OVO

Kada završite pohovanje mesa stavite ga da se ocedi na rešetki ili na kuhinjskom ubrusu

Objavljeno: 21:23h

Postoje različite vrste pohovanja, ali se sve one uglavnom zasnivaju na jajima, brašnu i prezlama. Klasična smesa za pohovanje podrazumeva da se meso najpre uvalja u brašno, zatim umoči u jaja i na kraju opet u brašno.

Takođe je moguće umočiti proizvod prvo u jaje, zatim u brašno i na kraju ponovo u jaje.

Pohovani krompirići, Pohovano meso
foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Kada se meso pohuje na ovaj način ono zadržava svoje sokove i ostaje sočno. Na taj način nećete imati bojazan da će meso biti žilavo. Savršeni komad pohovanog mesa ima hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost.

Kada završite pohovanje mesa stavite ga da se ocedi na rešetki ili na kuhinjskom ubrusu kako bi se uklonio višak masnoće.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.