OVAJ RECEPT PIHTIJA IZ 70-IH BACA U ZABORAV DRUGU HRANU SA STOLA: Najviše se JEDU NA SLAVAMA, GOSTIMA NIKAD DOSTA

  • <p>Originalne pihtije su zapravo seckano meso u želeu od salamure. U srpskoj tradiciji postoji običaj da se jedu za Bogojavljenje, odnosno 19. januara. Ipak, oni najveći ljubitelji pripremaju ih još za Novu godinu, ili ih jednostavno uvrste u jedan od Božićnjih običaja i služe kao delikates upravo za Božić</p>
  • <p>Originalne pihtije su zapravo seckano meso u želeu od salamure. U srpskoj tradiciji postoji običaj da se jedu za Bogojavljenje, odnosno 19. januara. Ipak, oni najveći ljubitelji pripremaju ih još za Novu godinu, ili ih jednostavno uvrste u jedan od Božićnjih običaja i služe kao delikates upravo za Božić</p>
  • <p>Originalne pihtije su zapravo seckano meso u želeu od salamure. U srpskoj tradiciji postoji običaj da se jedu za Bogojavljenje, odnosno 19. januara. Ipak, oni najveći ljubitelji pripremaju ih još za Novu godinu, ili ih jednostavno uvrste u jedan od Božićnjih običaja i služe kao delikates upravo za Božić</p>
  • <p>Originalne pihtije su zapravo seckano meso u želeu od salamure. U srpskoj tradiciji postoji običaj da se jedu za Bogojavljenje, odnosno 19. januara. Ipak, oni najveći ljubitelji pripremaju ih još za Novu godinu, ili ih jednostavno uvrste u jedan od Božićnjih običaja i služe kao delikates upravo za Božić</p>
  • <p>Originalne pihtije su zapravo seckano meso u želeu od salamure. U srpskoj tradiciji postoji običaj da se jedu za Bogojavljenje, odnosno 19. januara. Ipak, oni najveći ljubitelji pripremaju ih još za Novu godinu, ili ih jednostavno uvrste u jedan od Božićnjih običaja i služe kao delikates upravo za Božić</p>