koristiće vam to
KUVARICE, PRE POHOVANJA TIKVICA MORATE DA URADITE OVO: Savet NAŠIH BAKA je ZLATA VREDAN (RECEPT)
Mada ovaj recept če vas naterati da ih samo ovako spremate, naročito jer postoji jedan ključan savet naših baka
Nema osobe koja ne voli da jede tikvice.
Ili za doručak ili kao prilog uz nešto.
Mada ovaj recept če vas naterati da ih samo ovako spremate, naročito jer postoji jedan ključan savet naših baka.
Ovakve pohovane tikvice još niste jeli.
Potrebno je:
1 veća tikvica
2 jaja
2 kašike brašna
2 kašike prezla so
Priprema:
Tikvicu oljuštiti i iseći na tanje komade i posoliti.
Ostaviti da odstoji 30 min, pa ocediti tečnost.
Svaki deo uvaljati u brašno, zatim jaja i na kraju prezle.
Pržiti u ulju i vaditi na upijajuću salvetu da se ocede.
Prijatno.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!