TRIK ZA SAVRŠENO JAJE NA OKO: Kuvar OTKRIO šta da DODATE u TIGANJ tokom PRŽENJA
Jaje na oko, Foto: Profimedia

za doručak

TRIK ZA SAVRŠENO JAJE NA OKO: Kuvar OTKRIO šta da DODATE u TIGANJ tokom PRŽENJA

Na vama je da izaberete da li ćete jesti omlet, kajganu, kuvana jaja, jaja na oko

Objavljeno: 22:17h

Ljubitelji jaja na oko će biti oduševljeni ovim trikom.

Jaja su zdrava i ukusna namirnica koja se brzo priprema. Mnogi ljudi ne mogu da zamisle doručak bez jaja, a njihova prednost jeste i što se mogu pripremiti na više načina.

Na vama je da izaberete da li ćete jesti omlet, kajganu, kuvana jaja, jaja na oko.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ako najviše volite jaja na oko, pročitajte ostatak teksta jer Najžena ima genijalan kulinarski trik.

Jaje na oko
foto: Profimedia

- Ključ je u dodavanju vode u tiganj dok se jaja peku – tvrdi šef Majkl Skipione, sa "Food Networka".

Naime, kako kaže, voda može zaista da popravi stvar i dobićete savršeno jaje na oko.

Jaja
foto: Profimedia

Iako su "najbolja pečena jaja na oko" vrlo individualna stvar, odnosno ne volimo svi isto, recimo da je neka zlatna sredina jaje pečeno tako da se žumance ne raspukne, a belance nije prepečeno.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.