za doručak
TRIK ZA SAVRŠENO JAJE NA OKO: Kuvar OTKRIO šta da DODATE u TIGANJ tokom PRŽENJA
Na vama je da izaberete da li ćete jesti omlet, kajganu, kuvana jaja, jaja na oko
Ljubitelji jaja na oko će biti oduševljeni ovim trikom.
Jaja su zdrava i ukusna namirnica koja se brzo priprema. Mnogi ljudi ne mogu da zamisle doručak bez jaja, a njihova prednost jeste i što se mogu pripremiti na više načina.
Na vama je da izaberete da li ćete jesti omlet, kajganu, kuvana jaja, jaja na oko.
Ako najviše volite jaja na oko, pročitajte ostatak teksta jer Najžena ima genijalan kulinarski trik.
- Ključ je u dodavanju vode u tiganj dok se jaja peku – tvrdi šef Majkl Skipione, sa "Food Networka".
Naime, kako kaže, voda može zaista da popravi stvar i dobićete savršeno jaje na oko.
Iako su "najbolja pečena jaja na oko" vrlo individualna stvar, odnosno ne volimo svi isto, recimo da je neka zlatna sredina jaje pečeno tako da se žumance ne raspukne, a belance nije prepečeno.
(Espreso/Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!