RASPAMETIĆETE SE
ZIMSKI POSNI SATARAŠ: Idealan uz TOPLU POGAČU, polizaćete prste koliko je UKUSAN (RECEPT)
Preukusno je, a mnogi smatraju da je bolji od klasičnog koji jedemo leti
Sastojci
Potrebno je:
3 glavice crnog luka
4-5 krupnijih paprika smrznutih
2 dl mlevenog paradajza
1 dl ulja
malo soli
1 kašika sušenog povrća
Priprema
Očistiti crni luk, izrezati ga na rebarca. Sipati ulje u tiganj, zagrejati i dinstati pet-šest minuta. Papriku izvaditi iz zamrzivača, ostaviti je na toplom da se odmrzne, izrezati je na rezance ili na komadiće, po želji pa sipati preko luka koji se dinsta.
Posle desetak minuta dodati kmleveni paradajz.
Zatim dodati kašiku sušenog povrća i dinstati još desetak minuta, posoliti po ukusu. Služiti toplo.
SAVET
Najviše prija uz toplu pogaču bez kvasca.
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!