njami
NAJLAKŠI NAČIN ZA IZLIVANJE PITE BEZ KORA: Srbi za JEDAN SASTOJAK ne znaju, a SVE OD NJEGA ZAVISI
Napravite ukusan obrok za tili čas
Možda je sezona tikvica iza nas, ali ovo povrće ne bi trebalo da zapostavimo ni kada su hladniji dani. U kombinaciji sa brokolijem možemo napraviti odličnu izlivenu pitu za kratko vreme. Samo pomešamo sve sastojke i prelijemo preko dinstanog povrća i zapečemo. Ništa lakše, a dobićemo savršeno izbalansiran obrok koji možemo poslužiti uz jogurt.
Sastojci:
Priprema:
U činiji pomešajte jaja, pavlaku, parmezan i rendan sir. Dodajte šećer i so pa sve pomešajte žicom. Na ulju propržiti seckan crni luk, šargarepu, tikvicu i brokoli. posolite i dinstajte dok povrće malo ne omekša. Nakon toga izlijte prethodnu smesu preko povrća. Promešajte i odozgo stavite polovine čeri paradajza. prebacite u rernu na 200 stepeni i pecite 25 minuta.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!