PREUKUSAN
SLADOLED KOJI SE JEDE ISKLJUČIVO ZIMI: Ovo je DOMAĆI RECEPT za njega, mnogi tvrde da je ukusniji od LETNJEG
Preukusan je i oduševićete svoje goste ovom recepturom.
Sastojci
slatka pavlaka 2 dl
euroblok čokolada 100 g
drobljena plazma 50 g
mlevena plazma 50 g
korneti 10
Za dekoraciju:
čokolada za kuvanje 100 g
ulje 2 kašike
šarene mrvice po potrebi
Priprema:
U odgovarajućoj posudi umutiti slatku pavlaku te isključiti mikser.Dodati drobljenu plazmu,rendanu euroblok čokoladu i mlevenu plazmu.Sve lagano promešati kako bi se svi sastojci sjedinili.Pripremljenom smesom puniti kornete.Za dekoraciju:Izlomiti čokoladu te je staviti u šerpu,dodati ulje i otopiti na pari.Ostaviti da se prohladi te umakati sladoled u čokoladu.Posuti šarenim mrvicama (ili dekorisati po želji).Ostaviti u zamrzivač dok se ne stegne te poslužiti.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!