SOČNE PUNJENE ROLNICE: Ukus će vas oduševiti, preliv je SUŠTINA, a još se i LAKO prave! (RECEPT)
Rolnice, Foto: Bakina kuhinja

KAKAV RUČAK!

SOČNE PUNJENE ROLNICE: Ukus će vas oduševiti, preliv je SUŠTINA, a još se i LAKO prave! (RECEPT)

Lazanje skuvati pa ih staviti malo u hladnu vodu.

Objavljeno:

Potrebno je:

pakovanje lazanje

1 jaje

150 gr šunke

150 gr suvog vrata

150 gr listova kačkavalja

200 gr k. pavlake

kečap

malo rendanog parmezana

Priprema:

Lazanje skuvati pa ih staviti malo u hladnu vodu. Izvaditi iz vode pa staviti na krpu da upije vlažnost. Jaje umutiti dodati pavlaku pa izjednačiti. Na list lazanje staviti dve kašike fila pa premazati list lazanje.

Rolnice
foto: Bakina kuhinja

Staviti dva lista šunkarice kao i suvog vrata, zatim dva lista kačkavalja kao i malo kečapa.

Rolnice
foto: Bakina kuhinja

Dodati preko malo umućene pavlake pa uviti u rolnicu. Vatrostalni sud podmazati uljem pa redjati rolnice.

Rolnice
foto: Bakina kuhinja

Ostatak pavlake premazati preko rolnica. Narendati i malo kačkavalja.

Rolnice
foto: Bakina kuhinja

Peći na 200 stepeni oko 40 min da lepo porumeni. Služiti toplo.

Rolnice
foto: Bakina kuhinja

Prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.