AU
SARMU SVE VREME MOTATE POGREŠNO: Srpske domaćice će se ŠOKIRATI kada vide kako se to pravilno radi!
Ove tehnike za savijanje sarme će vam olakšati dugotrajnu pripremu
Priprema sarme zahteva priličnu količinu vremena, jer svaku sarmicu treba ručno saviti, rešili smo da vam pristignemo u pomoć! U 4 video – saveta pokazaćemo vam kako da savijete sarmu, a da budete sigurni da se neće raspasti tokom kuvanja ili vađenja u tanjir.
Novopečenim domaćicama ovi trikovi biće i te kako korisni, a možda neke iskusne domaćice shvate da je bar jedan od ova 4 načina bolji od njihovog dosadašnjeg.
1. Savet bake zlata vredan! Kašika i po fila i… eto rolnice!
2. Preklop sa tri strane
3. Preklopite sa jedne strane, a onda urolajte.
4. Isecite krajeve rolnici i uvucite ih u “džepove”
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!