njami
SRPSKI SLATKIŠ PO STARINSKOM RECEPTU: Ovakav KOH do sada niste jeli, dodajte mu OVAJ SASTOJAK i biće preukusan
Najlepši recept za koh, čokolada mu daje specifičan šmek.
U Srbiji od davnina postoji mnoštvo autentičnih jela, skromnih i jednostavnih, možda danas i zaboravljenih, a koje možete brzo da pripremite. Takva je i ova poslastica, koh preliven toplom čokoladom.
Potrebno je:
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodati griz i izjednačiti. Pleh podmazati uljem i posutu brašnom. Sipati i izjednačiti.
Peći na 200 stepeni C oko 15 minuta.
Dok se peče skuvati mleko zasladiti po želji, dodati izlomljenu mlečnu čokoladu i vanilin šećer.
Vruć koh preliti sa vrućom čokoladom i ostaviti da upije i malo se prohladi.
(Espreso/Srbija danas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!