NA OVOM DORUČKU JE ODRASLA CELA JUGOSLAVIJA: Danas se DAVITE U TOME, a ne znate STARINSKI RECEPT
Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

preukusno

NA OVOM DORUČKU JE ODRASLA CELA JUGOSLAVIJA: Danas se DAVITE U TOME, a ne znate STARINSKI RECEPT

Na ovom doručku je odrasla cela bivša Juga i ne postoji osoba koja ih ne voli. Iskusne domaćice su našle način kako da ne bace hranu nego da od bajtog hleba naprave ukusno jelo

Objavljeno: 10:33h

Sastojci:

2-3 jajeta

malo mleka

bajat hleb

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Essen Rezepte

Priprema: Umutite jaja i malo ih posolite, pa u tu smesu sipajte mleko. Hleb isecite na kriške, pa umočite u dobijenu smesu. Pržite na malo zagrejanog ulja i stavljajte na ubrus da se ocede od ulja.

Jugoslovenske domaćice su često pripremale ukućanima prženice jer su jeftine, a ukusne.

Prženice
foto: Printscreen/Youtube/Moja mala kuhinja

Ako kod kuće imate bajat hleb iskoristite ga na najbolji mogući način i napravite prženice. Na ovom doručku je odrasla cela bivša Juga i ne postoji osoba koja ih ne voli. Iskusne domaćice su našle način kako da ne bace hranu nego da od bajtog hleba naprave ukusno jelo.

Prženice
foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Prženice se prave od 3 sastojka i to onih najjeftinijih, a danas postoje recepti da možete da ih napravite slane ili slatke. Samo dodajte šećer, cimet ili neki drugi sastojak i napravite slatke. Služite za doručak ili večeru, ali i za ručak uz npr. spanać.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.