NJAMI
PREBRANAC SA KISELIM KUPUSOM I REBARCIMA, BALKANCI ODLEPILI: Pravi specijalitet za JESEN (RECEPT)
Zdravo domaće jelo..
Sastojci:
pasulj - 200 gr
kiseli kupus narezan - 250 gr
crveni luk 1 glavica
so - po zelji
aleva paprika - po zelji
biber - po zelji
brasno - 1 kasika
ulje 3-4kasike
dimljena slanina ili rebarca ako nije postan - po zelji
Kako pripremiti
Probran i opran pasulj staviti u hladnu vodu dan pre kuvanja. Kuvati u vodi u kojoj je stajao zatim prosuti vodu i sipati novu, dodati usitnjen crveni luk, so, biber, slaninu ili dimljeno meso, sem ako nije posno. Posebno skuvati kiseli kupus izrezan. U skoro meki pasulj dodati kupus i zapršku pripremljenu od ulja, brašna i aleve paprike. Promešati i još malo kuvati. Prijatno!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!