OVAKO ŠPANCI SPREMAJU GULAŠ: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 POVRĆA, domaćice ZAPIŠITE RECEPT
Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

NJAMIII

OVAKO ŠPANCI SPREMAJU GULAŠ: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 POVRĆA, domaćice ZAPIŠITE RECEPT

Feferone i masline dodajte u lonac pa sve zajedno pržite 5 minuta

Objavljeno: 22:51h

Ovo jelo najbolje se slaže uz sveži domaći hleb, ali ga možete poslužiti i uz pirinač ili testeninu.

Sastojci:

1 zelena paprika

400 g krompira

400 g svinjskog odreska

2 kašike ulja

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Kuhar Ivica

600 g paradajz pelata (najbolje domaćeg)

1 kesica mešavine začina za gulaš

40 g slatkih feferona

crne masline (količina po želji)

Priprema:

Papriku prepolovite, odstranite joj semenke i narežite na komade. Krompir oljuštite i izrežite na kockice. Meso posušite papirnim ubrusom i narežite na kocke veličine zalogaja.

Gulaš
foto: Printscreen/Youtube/ Mi Kuvamo Srcem Wir kochen mit Herz

U loncu zagrejte ulje pa popržite meso uz stalno okretanje. Dodajte papriku i krompir i kratko propržite. Zatim dodajte pelat i 250 ml hladne vode. Umešajte začine za gulaš, nakon što provri poklopljeno kuvajte na srednje jakoj vatri oko 20 minuta.

Feferone ocedite i narežite na kolutiće. Feferone i masline dodajte u lonac pa sve zajedno pržite 5 minuta.

(Espreso / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.