pun svega!
RECEPT ZA LAŽNI HLEB KOJI NE GOJI: Ljudi masovno počinju da ga jedu, gotov je za POLA SATA (VIDEO)
Ako želite da obogatite ukus pored tunjevine, paradajza i maslina dodajte još neko povrće po želji.
Od jaja, jogurta i skroba napravite odlično jelo koje podseća na omlet, fokaču ili hleb, ali kako ne sadrži brašno možemo ovo jelo nazvati lažni hleb.
Sastojke umutite i sipajte u tepsiju, pa ispecite. Ako želite da obogatite ukus pored tunjevine, paradajza i maslina dodajte još neko povrće po želji.
Sastojci:
1 jaje 120 g jogurta 3 kašike kukuruznog skroba 100 g tvrdog sira 80 g tunjevine čeri paradajz zelene masline majčina dušica
Priprema:
U posudi pomešajte jaje, jogurt, skrob, rendani sir i dobro promešajte. Dobijenu smesu sipajte u kalup koji ste obložili pek papirom i malo nauljili. Pospite preostalim rendanim sirom i poređajte čeri isečen na pola i isečene masline, pa pospite majčinom dušicom. Pecite na 180°C oko 20-25 minuta.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!